Τριπολιτάκης Ευάγγελος - νόηSYS IT & Engineering
Συντάχθηκε απο τον/την nohsys   

Δραστηριοποιούμαστε τα τελευταία τέσσερα χρόνια, παρέχοντας αξιόπιστες υπηρεσίες και προϊόντα, στους τομείς των εφαρμογών μικροηλεκτρονικών συστημάτων αυτοματισμού για οικιακή (έξυπνα σπίτια) και βιομηχανική χρήση (έλεγχος και παρακολούθηση παραγωγής) αλλά και των εφαρμογών πληροφορικής και διαδικτύου (φιλοξενία (web hosting) και κατασκευή web sites, προώθηση και βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για μηχανές αναζήτησης, on-line βάσεις δεδομένων, συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (Joomla, Wordpress), ηλεκτρονικό εμπόριο, συστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce) και ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops), συστήματα εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης (distance learning - Moodle), συστήματα ηλεκτρονικής διδασκαλίας (e-learning)).

Παρακολουθώντας αδιάκοπα τις εξελίξεις στις παραπάνω περιοχές, παρέχουμε προτάσεις που τις υιοθετούν. Υποστηρίζουμε το μοντέλο λογισμικού ανοικτού κώδικα, δημιουργούμε αξιόπιστες, ασφαλείς και προσιτές εφαρμογές. Επενδύουμε σε συνεχή ανανέωση των υποδομών, εξασφαλίζοντας αξιοπιστία και συνέχεια των υπηρεσιών μας.

Σας παρέχουμε δοκιμασμένες προτάσεις που θα αυξήσουν την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας και ταυτόχρονα θα μειώσουν το λειτουργικό κόστος. Σας κάνουμε αναγνωρίσιμους με τη βοήθεια του διαδικτύου και σας βοηθάμε να δημιουργήσετε νέες αγορές αλλά και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Προωθούμε τέλος, την εισαγωγή ή και βελτίωση της υποδομής πληροφορικής της επιχείρησης σας μέσω της αξιοποίησης των κρατικών και κοινοτικών προγραμμάτων.

Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Οι συνεργάτες μας θα σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η έδρα της νόηSYS είναι στο Βιοτεχνικό Πάρκο (ΒΙΟΠΑ) στα Χανιά Κρήτης, σε χώρο όπου υπάρχει ιδιαίτερη επιχειρηματική δραστηριότητα.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ : ΤΡΙΠΟΛΙΤΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΝΟΗSYS IT & ENGINEERING

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ : ΤΡΙΠΟΛΙΤΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΒΙΟ.ΠΑ. ΧΑΝΙΩΝ - ΚΤΙΡΙΟ 2.01 - 73200 ΣΟΥΔΑ

ΤΗΛ : 2821089588

ΦΑΞ : 2821089588

E-MAIL : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

WEB SITE : www.nohsys.gr

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 16 Δεκέμβριος 2008 04:38